2 svar på ”Medlemsblad november 2020

 1. Vem beställer spolning av avloppen mitt under brinnande epidemin? Det finns många äldre i föreningen. FoHM har uppmanat att ställa in möten med andra människor.
  Inte fick vi nåt meddelande om spolningen heller.

 2. Hej Dirk,

  Ja, du har absolut rätt. Vi gjorde beställningen i september/oktober, då läget var ett annat och ambitionen från entreprenören var att detta skulle vara löst under november. Nu är det januari och ett helt annat läge. Ingen i styrelsen reflekterade dock över att vi borde ställa in/flytta fram underhållet och vi har samtidigt ett underhållsbehov gällande avloppen vilket vi också behöver se till.

  Entreprenören delade ut lappar i brevlådan någon, max två, vecka/veckor innan. De delade dock ut i samband med reklamutdelningen vilket jag tror lett till att många slängt lappen med reklamen. Jag var nära att själv göra det. Jag gav även det som feedback till dem när de var hos oss.

  Vi har ytterligare besök inbokade gällande värmeväxlaren och vi kommer att kontakta leverantören för att försöka skjuta på detta utan att det påverkar garantin. Tack för att du uppmärksammade oss på detta!

  Med vänlig hälsning
  Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *